Free Joomla Template by Discount Justhost
  • MÉRLEGES RAKLAPEMELŐK
  • DARU és FÜGGESZTETT MÉRLEGEK
  • RAKLAPMÉRLEGEK
Mobil kerékterhelés mérőt vásárolhat néhány büntetés árából!
Újdonság!
Minden, amit a mobil kerék- és tengelyterhelés mérőkről tudni kell! TOVÁBBI RÉSZLETEK! »
Tengelyterhelés, össztömeg mérése tehergépkocsik, vontatók, pótkocsikra szerelt fedélzeti mérleggel! Nincs túlsúly és büntetés, nincs üres tonna-kilométer. Mérlegelje ajánlatunkat és mérjen menet közben! Részletek>>
Melyik mobil mérleg felel meg az Ön igényeinek? Tekintse át néhány másodperc alatt a raklapmozgató mérlegek, mérleges targoncavillák, villamérlegek, teljes választékát! Részletek>>
Tüzelőanyag, építőanyag kereskedők, gazdálkodók figyelem: Homlokrakodó mérleg visszavásárlási garanciával.  Ha van 6-10 másodperce a mérésre... Részletek>>
Hordozható lapmérleg
Hordozható lapmérlegek
Vigye magával hitelesített mérlegét - áruátvételhez, áruátadáshoz, szabadtéren vagy csarnokban - korrekt mérés egy pehelykönnyű mérleggel.
Mérleges raklapemelő
Mérleges raklapemelők
Mérleges raklapemelő a mezőgazdasági termelők, nagykereskedők, dinnyések figyelmébe: - kérjen ajánlatot!
Targoncamérleg
Targoncamérlegek
Bármely típusú és kialakítású targoncába utólag is beszerelhető targoncamérlegek teljes típusválasztéka: túlterhelés megelőzése, súlyellenőrzés, hulladékmérés, komissiózás - hidraulikus vagy elektronikus targonca mérleg alkalmazásával időt és pénzt takarít meg!
Mérlegkomponensek
Mérlegkomponensek
mérlegcellák teherátadó szerkezetek mérlegműszerek Hitelesíthető mérlegműszerek 2 év garanciával!
iForks vezeték nélküli mérleges villa  targoncákhoz
iForks vezeték nélküli mérleges villa targoncákhoz
iForks az első teljesen vezeték nélküli mérleges villa targoncákhoz. Az új targoncamérleg percek alatt felrakható: tedd fel és mérj! Mivel minden alkatrész a mérleges villákkal egybe van integrálva, az iForks targoncamérlegen nincsenek kábelek.
Homlokrakodó mérlegek
Homlokrakodó mérlegek
Gépjárművei túlterheltek? Közúti ellenőrzésnél a mérlegjegy -et is megkövetelik? Mérjen rakodás közben, hogy ezeket elkerülje - ráadásul nincs felesleges állásidő, gyorsan és pontosan rakodhat a rakodómérleggel.
Aktív ütközés-védelem
Aktív ütközés-védelem
Aktív ütközés-védelem targoncák, rakodógépek, mezőgazdasági munkagépek tolatásakor: Egy új ultrahangos biztonsági tolatórendszer ipari járművekhez, amely hátrameneti manőverezés közben segít megelőzni és elkerülni az ütközésveszélyt, lehetőséget biztosítva arra, hogy a jármű lelassuljon és teljesen leálljon.
Labkotec vészjelzők, riasztók, olaj-, zsírfogókhoz
Labkotec vészjelzők, riasztók, olaj-, zsírfogókhoz
Riasztók alkalmazása olajleválasztók, olajfogók, zsírfogók üzemeltetésénél megakadályozza az esetleges környezeti katasztrófát. A vészjelző riasztó berendezések hang- és fényriasztást adnak le, illetve a LabkoNETR internet hozzáférésű rendszeren a központba küldik a riasztást.

Mobil mérlegek, az anyagmozgatás közbeni méréshez

Kategória: Mobil mérlegek
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.55 (20 Votes)
Mobil mérlegek, az anyagmozgatás közbeni méréshez - 4.6 out of 5 based on 20 votes

Az oldalunkon található árak csak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Kérjen árajánlatot!

FIGYELEM! VIDEÓK! Kérjük, mielőtt kapcsolatba lépne velünk és kérdést intézne felénk, tekintse meg bemutató videóinkat, hisz abban számtalan kérdésére választ fog kapni. Köszönjük! Videók megtekintése! >>

ÚJDONSÁG!

Targonca, rakodógép, munkagép tolatórendszer (aktív ütközésvédelem plusz munkavédelem) már nettó 780,00 € -tól. A SIS 1.0 EASY tolatáskor felméri a közeledő akadályok távolságát (személy, tereptárgy, építmény) és audio-vizuálisan figyelmezteti a targonca vezetőjét. Csatlakoztatásához csak 3 vezetéket kell bekötni. A 3 előre programozott konfigurációt a felhasználó egy nyomógombbal választja ki – a programozáshoz külön eszköz nem szükséges.
Részletek » A rendszer működés közben - videó »

Holland gyártmányú hitelesített mérleges raklapemelő. Kérjen részletes ajánlatot!

Költségtakarékos mérés mobil mérlegekkel!
Végezze el a mérést a szállítóeszközön az anyagmozgatással egyszerre!
Sok pénzt takaríthat meg békamérleg, targoncamérleg, homlokrakodó mérleg alkalmazásával! Részletek »

Mobil mérlegek: miért  és hol alkalmazzuk ezeket a korszerű eszközöket?

Rendelkezik-e már valamilyen mobil mérleggel? Kihasználja-e az abban rejlő gazdasági előnyöket? Ismeri-e a teljes választékot? Netán nem is tudja, hogy léteznek ezen eszközök?

A következőkben a mobil mérlegek gyűjtőfogalmába tartozó eszközök  rövid, felsorolásszerű ismertetését követően   néhány példával illusztráljuk a mobil mérlegek - mindenekelőtt  a mérleges raklapemelők és a targoncamérlegek - felhasználhatóságát, és bemutatjuk, hogyan térülhet meg  az ezen korszerű eszközökre fordított beruházás. Tovább>>

Több mint quad, hisz nyolc kereke van, hat személyes és vízen is jár.
Önt talán érdekli új termékünk, az ARGO kétéltű jármű is!

Argo kétéltű terepjáró, quad

Vegye fel a kesztyűt az energiaárak ellen!
Készítsen faaprítékot faaprító gépeinkkel!

faaprito

 

 

Találatok: 17253