Free Joomla Template by Discount Justhost

Újdonságok

Kategória: Prominens
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Újdonságok - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 

Újdonságok!

iForks targoncamérleg

Bemutatjuk az iForks targoncamérleget, a mérleges villák új generációját.

A holland RAVAS cég, a mobil mérlegek piacvezető gyártója és a Prominens Kft. bemutatja az iForks-ot, az első teljesen vezeték nélküli mérleges villát ellensúlyos, magas- és oldalemelésű targoncákhoz. Mivel minden alkatrész a mérleges villákkal egybe van integrálva, az iForks targoncamérlegen nincsenek kábelek, így a mérlegrendszer bármelyik emelővillás targoncára percek alatt felrakható: tedd fel és mérj! Ettől a perctől kezdve minden, a targonca által felemelt teher azonnal és pontosan "meg van mérve". Folytatás »

Adatlap »

Bemutatás »

Product introduction »

IFORKs targoncamérleg

 

Lapmérleg

Rendkívül könnyű hordozható mérleg logisztikai feladatokhoz, hulladék gazdálkodásban, mindenütt, ahol könnyű mérlegre van szükség.

További részletek! >>>

 

RCS PLUS

Hollandiai gyártmányú hidraulikus  targoncamérleg, amely bármely villástargoncába beépíthető és amellyel 2500 kg-os méréshatár esetén max. +/- 5 kg-os eltéréssel mérhet!

Az
RCS PLUS egy olyan pontos és alacsony árfekvésű targoncamérleg, amely pontosabb  az összes eddig ismert hidraulikus mérlegnél. Maximális hibája a végérték 0,2%-a.  Egy 2500 kg-os terhelhetőségű targoncánál ez +/- 5 kg eltérést jelent ( osztásérték 2 kg) a mérési tartomány 10 és 100%-a között, az ennél nagyobb targoncáknál egészen 5000 kg-ig pedig +/- 10 kg max. eltérést, 5 kg-os osztásérték mellett. Az RCS PLUS gyakorlatilag elnyűhetetlen: a nyomásérzékelő nincs kitéve mechanikus erőhatásoknak.

RCS Plus hidraulikus mérleg

Az RCS PLUS egy - a targonca hidraulika rendszerébe épített blokkhoz csatlakozó - érzékelő segítségével a hidraulika  nyomását méri. A mérlegelés az RCS PLUS-szal maximálisan felhasználóbarát: A mérés a villákra helyezett tömeg egy előre megadott magasságba (u.n. referencia-magasságba) történő felemelésével kezdődik. Ezt a referencia-magasságot a targoncaoszlop álló valamint a mozgó részére ragasztott két jel egy vonalba kerülése jelzi. A rendszert a kijelzőn levő gomb megnyomásával hozzuk működésbe: ekkor a villák a rajtuk levő teherrel néhány másodpercig automatikusan süllyedni kezdenek.

Targoncákkal mozgatott áruk emelése és szállítása közben végzett   tömegmérésre az RCS PLUS  kiválóan alkalmazható:  a rakomány súlyának mérésére áruátvevő helyeken, túlterhelés megakadályozására, raktárellenőrzésre, készletfelmérésre stb. Az RCS PLUS megrendelhető a a targoncák forgalmazóinál, viszonteladóknál,  valamint a Prominens Kft.-nél, a RAVAS cég magyarországi képviseleténél.

Az RCS PLUS -szal a RAVAS teljessé teszi targoncamérleg választékát: az egyszerű hidraulikus súlyjelző rendszerektől (RCS típus) a hitelesített kivitelben is szállítható mérleges villákig számos,  opcióval is ellátható változatot ajánlunk.

A RAVAS holland cég világszerte piacvezető a mobil mérlegrendszerek terén.

Részletes leírás

 

Találatok: 10567