Labkotec termékek

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (4 Votes)
Labkotec termékek - 4.0 out of 5 based on 4 votes

Labkotec vészjelzők, riasztók, olaj-, zsírfogókhoz, szintkapcsolók, szintmérők, tartálymérők, monitoring rendszerek, kommunikációs egységek

 

idOIL riasztórendszer olajleválasztókhoz, olajfogókhoz

 

OMS1 riasztórendszer olajleválasztókhoz

 

GA1, GA2 riasztórendszer zsírleválasztókhoz

 

A Labkotec cégről

A Labkotec Oy finn cég 55 éve foglalkozik elektronikus szintmérők, szintjelzők valamint vízművek automatizálási berendezéseinek fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával.

ISO 9001 és ISO 14001 minőségbiztosítási rendszerét a Lloyd's Register of Quality Assurence tanusította.

A termékekről

A Labkotec gyártmányú,  idOIL típusú riasztó vészjelző, amelyet olajleválasztók, olajszeparátorok, olajfogók felületén összegyűjt olajréteg jelzésére használnak,  piacvezető Európában. 

Valamennyi, az olajleválasztók, olajfogók, zsírleválasztók,  zsírfogók, iszapfogók, maradékolaj-leválasztók, szénhidrogén leválasztók nélkülözhetetlen riasztó-vészjelző berendezés megfelel az EN 858-1&2 és a PPG3 szabványok ajánlásainak.

A Labkotec vészjelző berendezéseit olajleválasztók, zsírfogók, iszapfogók üzemeltetésénél alkalmazzák, hogy jelezze azt az előre beállított szintet, melynél az olaj- és/vagy a zsírréteg  vagy az iszapüledék elérte azt a szintet, melynél időszerű a tisztítás. A vészjelző riasztó berendezések hang- és fényriasztást adnak le, illetve a LabkoNETR internet hozzáférésű rendszeren a központba küldik a riasztást. A SolarSET egységgel a riasztás olyan helyeken is biztosítható, ahol külső tápfeszültség nem áll rendelkezésre.

A vészjelző berendezések meghibásodás-védelemmel és -kijelzővel vannak ellátva, és rendkívül megbízhatóan működnek minimális karbantartás mellett.

Alkalmazásukkal megelőzhető, hogy a felgyülemlett szennyeződés az olaj-iszapfogók, zsírfogók területéről továbbkerülve károsítsa a további berendezéseket vagy környezetszennyezést okozzon. A  környezetszennyeződés miatt előálló esetleges költség össze sem hasonlítható a vészjelző berendezés árával.

A hulladék eltávolításának költségei is csökkennek: a hulladék elvitel költsége optimalizálható az egyes helyszíneken - mindig a megfelelő szintnél távolítják el a veszélyes hulladékot. 

A hulladék begyűjtést végző járművek  útvonala a vészjelző berendezések jelzéseinek központba való továbbítása révén jól tervezhető: üzemanyagot és időt takarít meg a rendszer.

 

STIHL láncfűrész, Viking fűnyíró »

 

Sikeres pályázataink

szechenyi 2020

Névjegy (vCard)

vcard

GTranslate

Hungarian Croatian English French German Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Ukrainian

Elérhetőségeink

PROMINENS KFT.
6800 Hódmezővásárhely
Dr. Rapcsák András út 49.
Telefon: +36-62-533-933
Mobil: 06 20 393 9583
e-mail: prominens@prominens.hu

© 2021 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper