Free Joomla Template by Discount Justhost

Labkotec termékek

Kategória: Mobil mérlegek
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Labkotec termékek - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Labkotec vészjelzők, riasztók, olaj-, zsírfogókhoz, szintkapcsolók, szintmérők, tartálymérők, monitoring rendszerek, kommunikációs egységek

 

Labkotec 1. Olajleválasztók, zsírleválasztók, olaj-iszapfogók riasztó vészjelző berendezései 2. Szintkapcsolók és ellenőrző egységek  3. Folyamatos szintmérők folyadékokhoz és szilárd anyagokhoz 4. Nagypontosságú tartálymérés és monitoring rendszerek 5. Oil/Water Interface Level  Measurement for Storage Tanks 6. Communication units
angol nyelvű ismertetők - Labkotec catalog
- Labkotec Oil separator alarm catalog
Level detectors feltöltés alatt feltöltés alatt feltöltés alatt feltöltés alatt
magyar nyelvű ismertetők

Összefoglaló gyártmányismertető
Olaj/zsír- és iszapleválasztók vészjelzői

Szintérzékelők feltöltés alatt feltöltés alatt feltöltés alatt feltöltés alatt
árjegyzékek

Labkotec1.v.01-08

Labkotec2.v.01-08

Labkotec3.v.01-08

feltöltés alatt feltöltés alatt feltöltés alatt

 

A Labkotec cégről

A Labkotec Oy finn cég 40 éve foglalkozik elektronikus szintmérők, szintjelzők valamint vízművek automatizálási berendezéseinek fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával.

ISO 9001 és ISO 14001 minőségbiztosítási rendszerét a Lloyd's Register of Quality Assurence tanusította.

A termékekről

A Labkotec gyártmányú,  OilSET-1000 típusú riasztó vészjelző, amelyet olajleválasztók, olajszeparátorok, olajfogók felületén összegyűjt olajréteg jelzésére használnak,  piacvezető Európában. 

Valamennyi, az olajleválasztók, olajfogók, zsírleválasztók,  zsírfogók, iszapfogók, maradékolaj-leválasztók, szénhidrogén leválasztók nélkülözhetetlen riasztó-vészjelző berendezés megfelel az EN 858-1&2 és a PPG3 szabványok ajánlásainak.

A teljes riasztó vészjelző típusválaszték az OilSET-1000, SANDSET-1000, SOLARSET valamint a SET-2000 Oil típusokat foglalja magában.

A Labkotec SETR vészjelző berendezéseit olajleválasztók, zsírfogók, iszapfogók üzemeltetésénél alkalmazzák, hogy jelezze azt az előre beállított szintet, melynél az olaj- és/vagy a zsírréteg  vagy az iszapüledék elérte azt a szintet, melynél időszerű a tisztítás. A vészjelző riasztó berendezések hang- és fényriasztást adnak le, illetve a LabkoNETR internet hozzáférésű rendszeren a központba küldik a riasztást. A SolarSET egységgel a riasztás olyan helyeken is biztosítható, ahol külső tápfeszültség nem áll rendelkezésre.

A vészjelző berendezések meghibásodás-védelemmel és -kijelzővel vannak ellátva, és rendkívül megbízhatóan működnek minimális karbantartás mellett.

Alkalmazásukkal megelőzhető, hogy a felgyülemlett szennyeződés az olaj-iszapfogók, zsírfogók területéről továbbkerülve károsítsa a további berendezéseket vagy környezetszennyezést okozzon. A  környezetszennyeződés miatt előálló esetleges költség össze sem hasonlítható a vészjelző berendezés árával.

A hulladék eltávolításának költségei is csökkennek: a hulladék elvitel költsége optimalizálható az egyes helyszíneken - mindig a megfelelő szintnél távolítják el a veszélyes hulladékot. 

A hulladék begyűjtést végző járművek  útvonala a vészjelző berendezések jelzéseinek központba való továbbítása révén jól tervezhető: üzemanyagot és időt takarít meg a rendszer.

 

STIHL láncfűrész, Viking fűnyíró »

 

Találatok: 5130