Ultrahangos ipari jármű összeütközés-elhárító rendszer

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (6 Votes)
Ultrahangos ipari jármű összeütközés-elhárító rendszer - 5.0 out of 5 based on 6 votes

Egy egyedülálló összeütközés-elhárító ultrahangos rendszer ipari járművekhez (több mint tolatóradar)

sis utkozes elharito rendszer abra

Egy egyedülálló és innovatív összeütközés-elhárító rendszer ipari járművekhezA munkahelyi balesetek túlnyomó részét a láthatóság hiánya, vagy a kezelő figyelmetlensége okozza. A SIS ultrahangos biztonságnövelő rendszer egy, a targoncákra vagy egyéb munkagépekre felszerelhető berendezés (a SIS Easy alapkiviteltől » -  kezdve az összetettebb rendszerekig »), mely segít megakadályozni, hogy a vezető figyelmetlenségéből adódóan baleset következzen be.

A SIS egy nehéz ipari körülmények közé tervezett ultrahangos biztonsági rendszer, amely nem csak egy egyszerű, hétköznapi "tolatóradar": a figyelmeztető hang- és fényjelzéseken túlmenően opcionálisan csatlakoztatni/illeszteni lehet a (korszerű) targoncák vezérléséhez, így le is lassítja, ill. megállítja a targoncát.

A SIS ütközés-elhárító rendszert targoncák és egyéb haszonjárművek számára segédrendszerként tervezték és fejlesztették ki - ez a kiegészítő vezérlőrendszer arra szolgál, hogy az akadályok észlelése által a jármű hátrameneti manőverezés közben megelőzze és elkerülje az ütközésveszélyt.

Egy baleset általában súlyos kihatással és jogkövetkezményekkel jár a biztonságért felelősök és a cég tulajdonosai vonatkozásában is. Az általunk ajánlott SIS- rendszer drasztikusan csökkenti a súlyos sérüléssel vagy halálos áldozattal járó kockázatot az összes szinten érintett személy számára.

Az esetleges személyi baleseteken túlmenően a más járművekkel vagy vállalati eszközökkel illetve struktúrákkal történő ütközések ráadásul jelentős anyagi kárt is okozhatnak. Az összeütközések valamint a közlekedési balesetek megelőzése jelentős gazdasági előnyökkel jár:bármilyen, az épületben vagy egyéb szerkezetekben okozott baleset vagy kár komoly időveszteséget is okoz, pl.: a termelés leállása, javítási munkák, nem beszélve a bürokráciáról, a biztosítási és jogi vitákról.

SIS ütközés-elhárító rendszert lehet telepíteni minden ipari járműre, mint például targoncákra, rakodógépekre, kotrógépekre. A rendszer a más ágazatokban használt járművekhez is illeszthető, pl. földmunkagépek, daruk, ipari seprőgépek, golfautók, stb.

Legfontosabb alapelv egy SIS-rendszer beszerzésénél és telepítésénél: Jóllehet a rendszer biztosítja az elektronikus reakciókat (fény-és hangjelzéseket, adott esetben a jármű automatikus lassulását, és blokkolását), a saját és mások biztonsága megőrzésének fő szereplője továbbra is a jármű vezetője marad! A SIS-rendszer támogatja a biztonságot, de önmagában nem realizálja azt.

A SIS ultrahangos összeütközés-elhárító rendszer elsősorban a targonca-forgalmazó cégeknek, valamint olyan nagyobb vállalatoknak lehet vonzó ajánlat, ahol már előfordult korábban tolatásból vagy túl magasra emelt teherből eredő személyi baleset vagy anyagi kár.

A rendszer újdonsága okán cégünk, a Prominens Kft. a Hód-Mezőgazda Zrt. Manitou rakodógépébe már végzett beépítést, de további referencia-helyeket keresünk bevezetési árengedménnyel. Ezen elérhetőségeinken léphet velünk kapcsolatba.

 

Termékismertető (PDF) dokumentumok:

SIS 1.0 Easy összeütközés-elhárító rendszer ismertető

SIS összeütközés-elhárító rendszer ismertető - magyar/angol

SIS összeütközés-elhárító rendszer lista árak (a szerelést nem tartalmazzák!) - angol

 

Targoncákra felszerelhető SIS biztonságnövelő rendszer 

 

SIS összeütközés-elhárító rendszer beépítése, beüzemelése a Hód-Mezőgazda Zrt. Manitou rakodógépébe

Főoldal Az oldal tetejére Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Kapcsolat Ajánlatkérés

 

Sikeres pályázataink

szechenyi 2020

Névjegy (vCard)

vcard

GTranslate

Hungarian Croatian English French German Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Ukrainian

Elérhetőségeink

PROMINENS KFT.
6800 Hódmezővásárhely
Dr. Rapcsák András út 49.
Telefon: +36-62-533-933
Mobil: 06 20 393 9583
e-mail: prominens@prominens.hu

© 2021 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper