Targoncamérlegek

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (6 Votes)
Targoncamérlegek - 4.3 out of 5 based on 6 votes

Targoncamérlegek

 

- iForks - mérleges targoncavilla

- RAVAS RCS hidraulikus targoncamérleg (Tekintse meg és rendelje meg gyorsan, kényelmesen webáruházunkban)(Tekintse meg és rendelje meg gyorsan, kényelmesen webáruházunkban)

- RAVAS RCS Plus hidraulikus mérőműszer (Tekintse meg és rendelje meg gyorsan, kényelmesen webáruházunkban)(Tekintse meg és rendelje meg gyorsan, kényelmesen webáruházunkban)

- RAVAS RCS Hy-Q-52 hidraulikus targoncamérleg érintőképernyővel (Tekintse meg és rendelje meg gyorsan, kényelmesen webáruházunkban)(Tekintse meg és rendelje meg gyorsan, kényelmesen webáruházunkban)

- RAVAS iForks ECONOMY 2.0 mérleges targoncavilla

- RAVAS iForks-32 mérleges targoncavilla

- RAVAS iForks XT mérleges targoncavilla

- RAVAS iForks TOUCH mérleges targoncavilla

- RAVAS RWV-C mérleges targonca villa

- RAVAS RVL targoncamérleg

 

HIDRAULIKUS TARGONCAMÉRLEGEK

 RCS típusú hidraulikus targoncamérleg

A hidraulikus mérlegek mérési elvéből adódó előnye, hogy érzéketlenek a mechanikus hatásokra, élettartamuk gyakorlatilag megegyezik a targoncáéval.
Használatuknál figyelembe veendő, hogy a rendszert gyakrabban kell nullázni, mint az elektronikus mérlegeket. A mérési idő valamivel hosszabb azokénál, mert a terhet először a referencia-magasságra kell emelni, majd onnan visszaengedve kell a mérést elvégezni. A hidraulikus mérési elvből adódóan a mérleg beállási ideje kb. 3-5 sec.

Az RCS hidraulikus mérleg bármely típusú hidraulikus emelésű targoncára (vagy egyéb emelőszerkezetre) felszerelhető. E típusnál a hidraulikus nyomásérzékelő egy  T-elosztón keresztül a targonca hidraulika-vezetékébe kerül beépítésre. A   2100/6V típusú kijelző műszer és az érzékelő 4 db. 1,5 Voltos ceruzaelemmel működik. A műszer a nullázási és a tárázási funkción túlmenően az egyes méréseket összegzi is.
A mérleg rendszerhibája a mérési tartományra (=méréshatár) vonatkoztatott 1- 2%, azaz pl. 2500 kg-os mérleg esetében +/- 25-50 kg, feltételezve, hogy a mérés mindig azonos (referencia) emelési magasságban történik. Osztásérték a példa szerinti esetben: 5 kg.
Az RCS  hidraulikus mérleg elsősorban 1000 kg feletti tömegek mérésére javasolt, olyan mérésekhez, melyeknél a viszonylag magas hibaszázalék még elfogadható.
Az RCS rendelhető nyomtatóval is. Ez esetben a 12 Voltos kivitelű műszert kell rendelni. A műszer és  a különálló hőnyomtató a targonca 12 Voltos akkujáról működik - más targoncafeszültség esetén feszültség átalakítóra is szükség van.

MŰSZAKI ADATOK

Méréshatár               : A targonca terhelhetőségétől függően 2500, 5000 vagy 10000 kg
Osztásérték              : 2500 kg-os méréshatárnál 5 kg
                               : 5000 kg-os méréshatárnál 10kg
                               :10000 kg-os méréshatárnál 20 kg
Rendszerhiba            : a méréshatár max. 2%-a
Védettség                 : IP65
Kijelző                      : LCD,18mm-es számokkal
Kezelőgombok          : 3 kezelőgomb valamint ki/be
Tápfeszültség           : 6 Vdc, 4 db AA telep
Telep -üzemidő        : átlagosan kb. 1 év
Lekapcsolás             : 3 perc nyugalom után

 

 

 

iForks XT - Targoncamérleg

ELŐNYEI

 • Extra vékony villák az alacsony raklapok könnyű mozgatásához
 • Gyors beszerelés
 • Teljesen vezetéknélküli: nincsenek kábelek
 • Digitális kalibráció
 • Bluetooth adatátvitel
 • A villa LED mutatja az akkumulátor szintjét
 • Tesztelve 1,000,000 méréssel a méréshatár 125%-án

 

iForks Touch - Targoncamérleg

ELŐNYEI

 • Teljesen vezeték nélküli
 • Elektronikusan kalibrálható
 • Energiatakarékos üzemelés
 • Programozható felhasználói interfész
 • USB port adattároláshoz
 • Tartóssági teszt: 1.000.000.- mérés 125 % terhelés mellett

 

iForks Economy - Targoncamérleg

ELŐNYEI

 • Alapvető mérlegfunkciók, kiváló ár-érték arány
 • 5 perc alatt felszerelhető
 • Teljesen vezeték nélküli
 • Digitális kalibrálás
 • Bluetooth jelátvitel
 • A villa LED jelzi az akkumulátor állapotát
 • Tartóssági teszt: 1.000.000.- mérés 125% terhelés mellett

 

 

SPECIÁLIS TARGONCAMÉRLEGEK

 RVL 2500/5000/7000 típusú mérleges villaasztalok

Az RVL targoncamérleg típusok különösen alkalmasak adapterek használata esetén: bála- vagy hordófogók, forgatók, lapátok stb. felszerelhetők a mérleges villaasztalra. A rendkívül robosztus kivitel a legnehezebb üzemi körülmények között is lehetővé teszi a pontos mérlegelést.
A mérlegrendszer gyakorlatilag karbantartás mentes.
Az RVL típus alkalmazásakor az eredeti villakocsi és a villák, vagy az adapter közé egy mérleges villaasztal kerül beszerelésre. A mérleges villaasztalba vannak a mérlegcellák beépítve, melyek a függőleges terhelést mérik és 200 %-os túlterhelésre vannak méretezve. Az emelőoszlop függőleges helyzetének ellenőrzésére egy függőón szolgál. A mérleges villaasztalt és a kabinban elhelyezett mérleg  műszert görgős kábelvezetés köti össze. Opcionálisan a műszer kimenetére illesztett bluetooth adatátvitel segítségével az adatok PC-re vagy nyomtatóra küldhetők, a környezeti viszonyoktól függően max. 100 méter távolságra.

MŰSZAKI ADATOK

Alkalmazott műszer: 2100/4100/6100-as típusok
Terhelhetőség: 2500/5000/7000 kg
Méréshatár: a targonca terhelhetősége, vagy kisebb annál
Osztásérték: 2,0/5,0/10,0 kg vagy változó
Pontosság: 0,2%, a mért értékre vonatkoztatva, max 2° -os ferdeségig
Áramellátás: targoncáról, 12 Vdc (más feszültség esetén  feszültség-átalakító szükséges)

 

 

GYALOGKÍSÉRETŰ TARGONCAMÉRLEGEK
(Raklapmozgató mérleg)

RPW EL-4/EL-6

Az RPW EL-4 típusú villamérlegek max. 1000 kg teherbírású, kisemelésű raklapmozgatókba építhetők be, míg az RPW EL-6 típusúak az 1000 - 2000 kg közötti teherbírásúakba.
A beépítést a RAVAS cég hollandiai gyárában végzik el. A targonca meglévő villái helyett megerősített villákat szerelnek fel, melyekbe 2-2 vagy 3-3 db. mérlegcella kerül beépítésre, a teherbírástól függően. A villa magassága kb. 5 mm-el megnövekszik. A mérlegcellák jele kábelen keresztül jut el a targonca homlokzatán elhelyezett mérleg műszerhez. Áramellátás alapkivitelben a targoncáról - 12Vdc. Amennyiben más feszültségű a targonca, feszültség átalakító is szükséges.
A beépítendő mérleg műszer a mobil mérleg alkalmazási területétől függ: A műszerek széles választéka (2100/4100/6100) az alapfunkcióktól kezdve (mérés, tárázás, súlyösszegzés) a darabszámlálási műveleteken keresztül a komissiózásig valamennyi alkalmazást felölel.
A gyalogkíséretű raklapmozgató mérleg opcionálisan hitelesíthető kivitelben is rendelhető
A raklapmozgató mérlegek különféle adatfeldolgozási lehetőséggel bővíthetők - az adatnyomtatástól kezdődően a mérlegadatok bluetooth-al egy adatterminálra történő adatátviteléig bezárólag.

 

 

 

 RPW ST-4/ST-6

Az RPW ST-4 típusú villamérlegek max. 1000 kg teherbírású, magas emelésű raklapmozgatókba építhetők be, míg az RPW ST-6 típusúak az 1000 - 2000 kg közötti teherbírásúakba.
A beépítést a RAVAS cég hollandiai gyárában végzik el. A targonca meglévő villái helyett megerősített villákat szerelnek fel, melyekbe 2-2 vagy 3-3 db. mérlegcella kerül beépítésre, a teherbírástól függően. A villa magassága kb. 5 mm-el megnövekszik. A mérlegcellák jele görgős kábelvezetőkön futó kábelen keresztül jut el a targonca homlokzatán elhelyezett mérleg műszerhez. Áramellátás alapkivitelben a targoncáról: 12Vdc. Amennyiben más feszültségű a targonca, feszültség átalakító is szükséges.
A beépítendő mérleg műszer a mobil mérleg alkalmazási területétől függ: A műszerek széles választéka (2100/4100/6100) az alapfunkcióktól kezdve (mérés, tárázás, súlyösszegzés) a darabszámlálási műveleteken keresztül a komissiózásig valamennyi alkalmazást felölel.
A gyalogkíséretű raklapmozgató mérleg opcionálisan hitelesíthető kivitelben is rendelhető
A raklapmozgató mérlegek különféle adatfeldolgozási lehetőséggel bővíthetők - az adatnyomtatástól kezdődően a mérlegadatok bluetooth-al egy adatterminálra történő adatátviteléig bezárólag.

 

STIHL láncfűrész, Viking fűnyíró »

 

 

Sikeres pályázataink

szechenyi 2020

Névjegy (vCard)

vcard

GTranslate

Hungarian Croatian English French German Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Ukrainian

Elérhetőségeink

PROMINENS KFT.
6800 Hódmezővásárhely
Dr. Rapcsák András út 49.
Telefon: +36-62-533-933
Mobil: 06 20 393 9583
e-mail: prominens@prominens.hu

© 2021 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper