Targoncamérlegek

Targoncamérlegek - 4.3 out of 5 based on 6 votes

Targoncamérlegek

 

- iForks - mérleges targoncavilla

- RAVAS RCS hidraulikus targoncamérleg (Tekintse meg és rendelje meg gyorsan, kényelmesen webáruházunkban)(Tekintse meg és rendelje meg gyorsan, kényelmesen webáruházunkban)

- RAVAS RCS Plus hidraulikus mérőműszer (Tekintse meg és rendelje meg gyorsan, kényelmesen webáruházunkban)(Tekintse meg és rendelje meg gyorsan, kényelmesen webáruházunkban)

- RAVAS RCS Hy-Q-52 hidraulikus targoncamérleg érintőképernyővel (Tekintse meg és rendelje meg gyorsan, kényelmesen webáruházunkban)(Tekintse meg és rendelje meg gyorsan, kényelmesen webáruházunkban)

- RAVAS iForks ECONOMY 2.0 mérleges targoncavilla

- RAVAS iForks-32 mérleges targoncavilla

- RAVAS iForks XT mérleges targoncavilla

- RAVAS iForks TOUCH mérleges targoncavilla

- RAVAS RWV-C mérleges targonca villa

- RAVAS RVL targoncamérleg

 

HIDRAULIKUS TARGONCAMÉRLEGEK

 RCS típusú hidraulikus targoncamérleg

A hidraulikus mérlegek mérési elvéből adódó előnye, hogy érzéketlenek a mechanikus hatásokra, élettartamuk gyakorlatilag megegyezik a targoncáéval.
Használatuknál figyelembe veendő, hogy a rendszert gyakrabban kell nullázni, mint az elektronikus mérlegeket. A mérési idő valamivel hosszabb azokénál, mert a terhet először a referencia-magasságra kell emelni, majd onnan visszaengedve kell a mérést elvégezni. A hidraulikus mérési elvből adódóan a mérleg beállási ideje kb. 3-5 sec.

Az RCS hidraulikus mérleg bármely típusú hidraulikus emelésű targoncára (vagy egyéb emelőszerkezetre) felszerelhető. E típusnál a hidraulikus nyomásérzékelő egy  T-elosztón keresztül a targonca hidraulika-vezetékébe kerül beépítésre. A   2100/6V típusú kijelző műszer és az érzékelő 4 db. 1,5 Voltos ceruzaelemmel működik. A műszer a nullázási és a tárázási funkción túlmenően az egyes méréseket összegzi is.
A mérleg rendszerhibája a mérési tartományra (=méréshatár) vonatkoztatott 1- 2%, azaz pl. 2500 kg-os mérleg esetében +/- 25-50 kg, feltételezve, hogy a mérés mindig azonos (referencia) emelési magasságban történik. Osztásérték a példa szerinti esetben: 5 kg.
Az RCS  hidraulikus mérleg elsősorban 1000 kg feletti tömegek mérésére javasolt, olyan mérésekhez, melyeknél a viszonylag magas hibaszázalék még elfogadható.
Az RCS rendelhető nyomtatóval is. Ez esetben a 12 Voltos kivitelű műszert kell rendelni. A műszer és  a különálló hőnyomtató a targonca 12 Voltos akkujáról működik - más targoncafeszültség esetén feszültség átalakítóra is szükség van.

MŰSZAKI ADATOK

Méréshatár               : A targonca terhelhetőségétől függően 2500, 5000 vagy 10000 kg
Osztásérték              : 2500 kg-os méréshatárnál 5 kg
                               : 5000 kg-os méréshatárnál 10kg
                               :10000 kg-os méréshatárnál 20 kg
Rendszerhiba            : a méréshatár max. 2%-a
Védettség                 : IP65
Kijelző                      : LCD,18mm-es számokkal
Kezelőgombok          : 3 kezelőgomb valamint ki/be
Tápfeszültség           : 6 Vdc, 4 db AA telep
Telep -üzemidő        : átlagosan kb. 1 év
Lekapcsolás             : 3 perc nyugalom után

 

 

 

iForks XT - Targoncamérleg

ELŐNYEI

 • Extra vékony villák az alacsony raklapok könnyű mozgatásához
 • Gyors beszerelés
 • Teljesen vezetéknélküli: nincsenek kábelek
 • Digitális kalibráció
 • Bluetooth adatátvitel
 • A villa LED mutatja az akkumulátor szintjét
 • Tesztelve 1,000,000 méréssel a méréshatár 125%-án

 

iForks Touch - Targoncamérleg

ELŐNYEI

 • Teljesen vezeték nélküli
 • Elektronikusan kalibrálható
 • Energiatakarékos üzemelés
 • Programozható felhasználói interfész
 • USB port adattároláshoz
 • Tartóssági teszt: 1.000.000.- mérés 125 % terhelés mellett

 

iForks Economy - Targoncamérleg

ELŐNYEI

 • Alapvető mérlegfunkciók, kiváló ár-érték arány
 • 5 perc alatt felszerelhető
 • Teljesen vezeték nélküli
 • Digitális kalibrálás
 • Bluetooth jelátvitel
 • A villa LED jelzi az akkumulátor állapotát
 • Tartóssági teszt: 1.000.000.- mérés 125% terhelés mellett

 

 

SPECIÁLIS TARGONCAMÉRLEGEK

 RVL 2500/5000/7000 típusú mérleges villaasztalok

Az RVL targoncamérleg típusok különösen alkalmasak adapterek használata esetén: bála- vagy hordófogók, forgatók, lapátok stb. felszerelhetők a mérleges villaasztalra. A rendkívül robosztus kivitel a legnehezebb üzemi körülmények között is lehetővé teszi a pontos mérlegelést.
A mérlegrendszer gyakorlatilag karbantartás mentes.
Az RVL típus alkalmazásakor az eredeti villakocsi és a villák, vagy az adapter közé egy mérleges villaasztal kerül beszerelésre. A mérleges villaasztalba vannak a mérlegcellák beépítve, melyek a függőleges terhelést mérik és 200 %-os túlterhelésre vannak méretezve. Az emelőoszlop függőleges helyzetének ellenőrzésére egy függőón szolgál. A mérleges villaasztalt és a kabinban elhelyezett mérleg  műszert görgős kábelvezetés köti össze. Opcionálisan a műszer kimenetére illesztett bluetooth adatátvitel segítségével az adatok PC-re vagy nyomtatóra küldhetők, a környezeti viszonyoktól függően max. 100 méter távolságra.

MŰSZAKI ADATOK

Alkalmazott műszer: 2100/4100/6100-as típusok
Terhelhetőség: 2500/5000/7000 kg
Méréshatár: a targonca terhelhetősége, vagy kisebb annál
Osztásérték: 2,0/5,0/10,0 kg vagy változó
Pontosság: 0,2%, a mért értékre vonatkoztatva, max 2° -os ferdeségig
Áramellátás: targoncáról, 12 Vdc (más feszültség esetén  feszültség-átalakító szükséges)

 

 

GYALOGKÍSÉRETŰ TARGONCAMÉRLEGEK
(Raklapmozgató mérleg)

RPW EL-4/EL-6

Az RPW EL-4 típusú villamérlegek max. 1000 kg teherbírású, kisemelésű raklapmozgatókba építhetők be, míg az RPW EL-6 típusúak az 1000 - 2000 kg közötti teherbírásúakba.
A beépítést a RAVAS cég hollandiai gyárában végzik el. A targonca meglévő villái helyett megerősített villákat szerelnek fel, melyekbe 2-2 vagy 3-3 db. mérlegcella kerül beépítésre, a teherbírástól függően. A villa magassága kb. 5 mm-el megnövekszik. A mérlegcellák jele kábelen keresztül jut el a targonca homlokzatán elhelyezett mérleg műszerhez. Áramellátás alapkivitelben a targoncáról - 12Vdc. Amennyiben más feszültségű a targonca, feszültség átalakító is szükséges.
A beépítendő mérleg műszer a mobil mérleg alkalmazási területétől függ: A műszerek széles választéka (2100/4100/6100) az alapfunkcióktól kezdve (mérés, tárázás, súlyösszegzés) a darabszámlálási műveleteken keresztül a komissiózásig valamennyi alkalmazást felölel.
A gyalogkíséretű raklapmozgató mérleg opcionálisan hitelesíthető kivitelben is rendelhető
A raklapmozgató mérlegek különféle adatfeldolgozási lehetőséggel bővíthetők - az adatnyomtatástól kezdődően a mérlegadatok bluetooth-al egy adatterminálra történő adatátviteléig bezárólag.

 

 

 

 RPW ST-4/ST-6

Az RPW ST-4 típusú villamérlegek max. 1000 kg teherbírású, magas emelésű raklapmozgatókba építhetők be, míg az RPW ST-6 típusúak az 1000 - 2000 kg közötti teherbírásúakba.
A beépítést a RAVAS cég hollandiai gyárában végzik el. A targonca meglévő villái helyett megerősített villákat szerelnek fel, melyekbe 2-2 vagy 3-3 db. mérlegcella kerül beépítésre, a teherbírástól függően. A villa magassága kb. 5 mm-el megnövekszik. A mérlegcellák jele görgős kábelvezetőkön futó kábelen keresztül jut el a targonca homlokzatán elhelyezett mérleg műszerhez. Áramellátás alapkivitelben a targoncáról: 12Vdc. Amennyiben más feszültségű a targonca, feszültség átalakító is szükséges.
A beépítendő mérleg műszer a mobil mérleg alkalmazási területétől függ: A műszerek széles választéka (2100/4100/6100) az alapfunkcióktól kezdve (mérés, tárázás, súlyösszegzés) a darabszámlálási műveleteken keresztül a komissiózásig valamennyi alkalmazást felölel.
A gyalogkíséretű raklapmozgató mérleg opcionálisan hitelesíthető kivitelben is rendelhető
A raklapmozgató mérlegek különféle adatfeldolgozási lehetőséggel bővíthetők - az adatnyomtatástól kezdődően a mérlegadatok bluetooth-al egy adatterminálra történő adatátviteléig bezárólag.

 

STIHL láncfűrész, Viking fűnyíró »

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (6 Votes)
© 2022 PROMINENS KFT:. All Rights Reserved!