Free Joomla Template by Discount Justhost
 • MÉRLEGES RAKLAPEMELŐK
 • DARU és FÜGGESZTETT MÉRLEGEK
 • RAKLAPMÉRLEGEK
Mobil kerékterhelés mérőt vásárolhat néhány büntetés árából!
Újdonság!
Minden, amit a mobil kerék- és tengelyterhelés mérőkről tudni kell! TOVÁBBI RÉSZLETEK! »
Tengelyterhelés, össztömeg mérése tehergépkocsik, vontatók, pótkocsikra szerelt fedélzeti mérleggel! Nincs túlsúly és büntetés, nincs üres tonna-kilométer. Mérlegelje ajánlatunkat és mérjen menet közben! Részletek>>
Melyik mobil mérleg felel meg az Ön igényeinek? Tekintse át néhány másodperc alatt a raklapmozgató mérlegek, mérleges targoncavillák, villamérlegek, teljes választékát! Részletek>>
Tüzelőanyag, építőanyag kereskedők, gazdálkodók figyelem: Homlokrakodó mérleg visszavásárlási garanciával.  Ha van 6-10 másodperce a mérésre... Részletek>>
Hordozható lapmérleg
Hordozható lapmérlegek
Vigye magával hitelesített mérlegét - áruátvételhez, áruátadáshoz, szabadtéren vagy csarnokban - korrekt mérés egy pehelykönnyű mérleggel.
Mérleges raklapemelő
Mérleges raklapemelők
Mérleges raklapemelő a mezőgazdasági termelők, nagykereskedők, dinnyések figyelmébe: - kérjen ajánlatot!
Targoncamérleg
Targoncamérlegek
Bármely típusú és kialakítású targoncába utólag is beszerelhető targoncamérlegek teljes típusválasztéka: túlterhelés megelőzése, súlyellenőrzés, hulladékmérés, komissiózás - hidraulikus vagy elektronikus targonca mérleg alkalmazásával időt és pénzt takarít meg!
Mérlegkomponensek
Mérlegkomponensek
mérlegcellák teherátadó szerkezetek mérlegműszerek Hitelesíthető mérlegműszerek 2 év garanciával!
iForks vezeték nélküli mérleges villa targoncákhoz
iForks vezeték nélküli mérleges villa targoncákhoz
iForks az első teljesen vezeték nélküli mérleges villa targoncákhoz. Az új targoncamérleg percek alatt felrakható: tedd fel és mérj! Mivel minden alkatrész a mérleges villákkal egybe van integrálva, az iForks targoncamérlegen nincsenek kábelek.
Homlokrakodó mérlegek
Homlokrakodó mérlegek
Gépjárművei túlterheltek? Közúti ellenőrzésnél a mérlegjegy -et is megkövetelik? Mérjen rakodás közben, hogy ezeket elkerülje - ráadásul nincs felesleges állásidő, gyorsan és pontosan rakodhat a rakodómérleggel.
Aktív ütközés-védelem
Aktív ütközés-védelem
Aktív ütközés-védelem targoncák, rakodógépek, mezőgazdasági munkagépek tolatásakor: Egy új ultrahangos biztonsági tolatórendszer ipari járművekhez, amely hátrameneti manőverezés közben segít megelőzni és elkerülni az ütközésveszélyt, lehetőséget biztosítva arra, hogy a jármű lelassuljon és teljesen leálljon.
Labkotec vészjelzők, riasztók, olaj-, zsírfogókhoz
Labkotec vészjelzők, riasztók, olaj-, zsírfogókhoz
Riasztók alkalmazása olajleválasztók, olajfogók, zsírfogók üzemeltetésénél megakadályozza az esetleges környezeti katasztrófát. A vészjelző riasztó berendezések hang- és fényriasztást adnak le, illetve a LabkoNETR internet hozzáférésű rendszeren a központba küldik a riasztást.

Homlokrakodó mérlegek - rakodómérlegek

Kategória: Mobil mérlegek
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Homlokrakodó mérlegek - rakodómérlegek - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Homlokrakodó mérlegek - rakodómérlegek

Gépjárművei rendszeresen túlterheltek? Közúti ellenőrzés esetén a mérlegjegy bemutatását is megkövetelik Önöktől? Mérjen rakodás közben, hogy mindezen problémáit elkerülje - ráadásul nincs felesleges állásidő, gyorsan és pontosan rakodhat a rakodómérleggel.

A homlokrakodó mérlegekről

A nem hitelesíthető kivitelek  kedvező árfekvésük  mellett kiválóan alkalmasak rakodás közbeni súlyellenőrzésre . Folyamatos rakodás és ezáltal csökkenő időveszteség - kulcsfontosságú minden rakodási munkálatnál.  A hiteles hídmérlegen történő mérés előtti rakomány-mérés időt takarít meg és növeli a hatékonyságot. A pontosan megrakott járművel megtakarítható a többszöri út a hiteles mérleghez:

 • Nem rakodik feleslegesen - nincs újramérés
 • Kevesebbet áll a szállító jármű
 • Több gépkocsit lehet megrakni naponta

A homlokrakodóba épített mérleg ideális építőanyagok, törmelék, föld  rakodásánál, mert nem befolyásolja a megszokott rakodási folyamatot.. A rakomány súlyának előzetes beadása a homlokrakodó mérlegbe és annak csurgatási funkciója   biztosítja  a pontos rakodást és a gyors munkavégzést.

Egy alapkivitelű homlokrakodóba építhető mérlegtől az alábbi alapfunkciók elvárhatók:

 • Nullázás: biztosítja a mérleg pontosságát lehetőleg  az egész munkanapra
 • Felrakósúly beadása: egy előre beadott rakománysúly pontos rakodást tesz lehetővé
 • Automatikus összegzés: gyors és kezelőbarát rakodást tesz lehetővé
 • Csurgatás: lehetővé teszi, hogy a kezelő az előre beállított felrakósúlyt az utolsó kanál "csurgatásával" pontosan beállítsa
 • A mérlegelési üzemmód időszakos kiiktatása nem elengedhetetlen, de hasznos funkció
 • Nyomtató opcionálisan, vagy beépítve a mérési adatok bizonylatolásához
 • Igen hasznos az u.n. alibi tároló, amely  lehetővé teszi az aznapi forgalom kinyomtatását

A hitelesíthető kivitelű homlokrakodó mérlegek magasabb árfekvését  sok alkalmazási területen kompenzálják a többletfunkciók.

Ezek ártól és típustól függően pl.:

 • mérlegelési adatok tárolása
 • egy vagy több külön memória a mérlegeléssel kapcsolatos információk: pl. anyagféleségek, vevők stb. adatainak tárolására.
 • a mérlegelés napja, hete, a műszak, az anyag vagy a vevő szerint csoportosított kimutatás kinyomtatható
 • az igényesebb - és legdrágább - mérlegekről a mérési adatokat vezeték nélküli  rendszerrel vagy memóriakártyával lehet importálni vagy exportálni egyenesen az irodai PC-re vagy más  rendszerre      

további adatfeldolgozás céljából.

további részletek>> feltöltés alatt - kérjen ajánlatot!

STIHL láncfűrész, Viking fűnyíró »

 

Főoldal Az oldal tetejére Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Kapcsolat Ajánlatkérés
 
Találatok: 12388