Köszönjük üzenetét! Szakértő kollégánk hamarosan keresni fogja.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Köszönjük üzenetét! Szakértő kollégánk hamarosan keresni fogja.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Sikeres pályázataink - 5.0 out of 5 based on 1 vote

szechenyi 2020A kedvezményezett neve: Prominens Vállalkozó és Kereskedő Kft

Projekt neve: a Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram (GINOP-8.3.5-18/B)

A hitelprogram azonosító jele: H-EKTG2/103111/2022/345891/001

Kölcsön összege: 25.000.000 Ft, azaz Huszonötmillió forint

A Forgóeszköz finanszírozás tartalmának rövid bemutatása: A Prominens Vállalkozó és Kereskedő Kft. sikeresen bővítette raktárkészletét, melynek köszönhetően a piaci viszonyokat tekintve előnyt szerzett a versenytársakkal szemben.

 

szechenyi terv plusz

„Technológiai korszerűsítés megvalósítása a Prominens Kft.-nél”

 

GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02580

A Prominens Kft. 55 871 565 Ft európai uniós támogatást nyert a „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 69,999999%-a volt.

Jelen projekt keretén belül technológiai fejlesztést eredményező új eszközöket szereztünk be, melyekkel az egyéb m.n.s. gép, berendezés nagykereskedelme jelentős technológiai korszerűsítésen ment keresztül.

A projekt keretén belül beszerzett tételek az alábbiak:

  • Toyota TONERO 02-8FGF30
  • Asus ROG Zephyrus M16 GU603HR
  • MSI MODERN AM271P 11M ALL-IN-ONE PC

valamint a fentieken túl napelemes rendszerrel, ingatlan fejlesztéssel és építéssel fejlesztettük Társaságunk működését.

A projekt eredményességének növelése érdekében vezetői- és menedzsment tanácsadást és információs és kommunikációs technológiákra irányuló képzést vettünk igénybe.

A fejlesztéssel hatékonyabbak, versenyképesebbek lettünk és a minőség is javulást mutat.

A projekt 2023.12.08-án került befejezésre.

A pályázatot készítette a Forrás Centrum Kft. pályázatíró cég.

 

Kedvezményezett neve:                   Prominens Vállalkozó és Kereskedő Kft.

Projekt címe:                                    Gyakornoki program a Prominens Kft-nél

Projekt azonosító száma:                 GINOP-5.2.4-19-2020-00218

Az eredeti hatálybalépés dátuma:   2020.06.17.

Támogatás intenzitása:                   100 %

Projekt összköltsége:                       2.855.899 Ft

Projekt kezdete:                              2020.01.08.

Befejezésének napja:                     2020.10.09.

 

Projekt tartalma: A pályázati program keretein belül 1 fő gyakornok foglalkoztatását valósítottuk meg, 6 havi támogatási időszakban. Vállalati gyakornoki kapcsolattartója a Prominens Kft. ügyvezetője, Beznóczky Mária volt, aki felügyelte és segítette a gyakornok munkáját. Projektben még valósult a gyakornok munkájához szükséges eszközök beszerzése. Eredményesen zártuk a projektünket, minden az előzetes tervekhez mérten történt, számottevő eltérés nem volt. Sikerességünket bizonyítja a megvalósítási helyszínünkön megjelenő C típusú tájékoztatási tábla kitétele.

 

szechenyi 2020

Kedvezményezett neve:                    Prominens Vállalkozó és Kereskedő Kft.

Projekt címe:                                     Prominens Kft. komplex infokommunikációs fejlesztése

Támogatás összege:                          3.084.520 Ft, azaz hárommillió-nyolcvannégyezer-ötszázhúsz forint

Támogatás mértéke:                         40 %

Kölcsön összege:                              3.855.650 Ft, azaz hárommillió-nyolcszázötvenötezer-hatszázötven forint

Kölcsön mértéke:                             50 %

Támogatói okirat hatályba lépése:   2018.04.10.

Projekt tényleges kezdete:                2018.04.18.

Projekt tényleges befejezése:           2019.09.17.

Azonosítószám:                                 GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00333

 

Projekt tartalmának bemutatása: A PROMINENS Kft. a projekt keretében sikeresen megvalósította komplex infokommunikációs fejlesztését. A projekt kivitelezése: 2018.04.18-2019.09.17 A támogatói okirat hatályba lépése: 2018.04.10. A projektben a következő elemek kerültek beszerzése, illetve kialakításra:

  • 8 db modul: Vállalati CRM, értékesítés terület; Kontrolling és döntéstámogatás; Beszerzési, logisztikai terület; Humán erőforrás menedzsment; Táv és csoport munka; Pénzügyi számvitel területe; Elektronikus iratkezelési rendszer; Internetes értékesítés (vállalati webáruház).
  • Modulokhoz kapcsolódó szolgáltatok: Ügyviteli rendszerhez kapcsolódó felmérés, specifikáció, paraméterezés, kezdeti törzsadat import, oktatás, teszt és éles környezet kialakítása. Webáruházhoz kapcsolódó felmérés, specifikáció, design terv készítése, teszt és éles környezet kialakítása, oktatás.
  • Hardver tételek: DELL PowerEdge 230 rack szerver (1 db), Linkbasic rack (1 db), APC Smart-ups 750VA tápegység (1 db), DELL PC Optiplex 3050 MT asztali PC (1 db)
  • Kötelező nyilvánosság megtétele: C típusú tájékoztatási tábla, honlapon való információk megjelentetése

Maradéktalanul megvalósult a komplex infokommunikációs fejlesztésünk, számottevő változás nem volt a projekt kivitelezése során.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Magunkról - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Prominens Vállalkozó és Kereskedő Kft. fő tevékenysége - több évtizedes mérleges tapasztalatunknak köszönhetően - a mobil és a hordozható mérlegek, továbbá mérlegcellák és mérlegműszerek, mérleg technikai komponensek szinte teljes választékának forgalmazása és vevőszolgálatának, szervizének ellátása. Egyik legfőbb partnerünk 16 éve a RAVAS Europe bv /Hollandia/ a mobil mérlegek gyártása terén piacvezető cég,  melynek széles és egyre bővülő  termékválasztéka révén ki tudjuk elégíteni a logisztika, termelés, anyaggazdálkodás, mezőgazdaság és a különböző iparágak területén felmerülő mobil mérleges igényeket. A mobil mérlegek a pontosság, a méréshatár, és egyéb területen is felveszik a versenyt a helyhez kötött, de gazdaságtalanabb mérési megoldásokkal. Bővebben ld. a https://www.mobilmerleg.hu oldalon! Másik vezető termékünk a Safety Line – Biztonsági műszerek, cy.pag S.R.L. /Olaszország/melyek ipari járművekre, munkagépekre szerelve ütközés elhárító, így baleset megelőző rendszerként működnek. Bővebben ld. a https://www.utkozeselharito.hu oldalon!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat - 5.0 out of 5 based on 1 vote

a honlap tulajdonosa/üzemeltetője: Prominens Vállalkozó és Kereskedő Kft.
székhely: H 6800 Hódmezővásárhely, Dr. Rapcsák András út. 49.
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefonszám: +36 62/533 933
adószám: 10378591-2-06
cégjegyzékszám: Cg.06-09-000426
bejegyzve: 1990/10/25

 

1. A honlap használatára vonatkozó alapelvek

A PROMINENS Kft. tulajdonát képező www.prominens.hu honlapra történő belépés és a honlap használata kizárólag az alábbiakban felsorolt és részletezett kikötésekkel és feltételekkel, valamint a Magyar Köztársaság vonatkozó jogszabályaival összhangban lehetséges. Az oldalon található tartalom, információ és ismeretanyag szakszerű vagy szakszerűtlen használatából, felhasználásából keletkező esetleges károkért, hátrányokért a weboldal tulajdonosa semminemű anyagi felelősséget nem vállal. A honlapon található információk kizárólag csak tájékoztató jelleggel bírnak. A tájékozódáson kívüli egyéb célok érdekében nem lehet ezen információkra építeni, és az információk pontosságára, teljességére a honlap tulajdonosa nem vállal garanciát.

2. Szerzői jog

A PROMINENS Kft. a tulajdonosa vagy a feljogosított használója a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal és egyéb anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak. A vállalkozás tiszteletben tartja a szerzői jogokat és az oldalon engedély nélkül nem használja mások szellemi termékeit és tudatosan nem sérti meg az idevágó jogszabályokat. Ha ennek az ellenkezőjét tapasztalja, haladéktalanul értesítsen bennünket hogy a jogsértést mielőbb megszüntethessük.
Ön jogosult awww.prominens.hu honlapját olvasni, arról nyomtatással, adathordozóra történő letöltéssel másolatot készíteni, de csak kizárólag személyes jellegű, magán és nem kereskedelmi célra. Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni anyagi haszonszerzés céljából, továbbá kizárólag a tulajdonos hozzájárulásával lehetséges a honlap bármely részének megváltoztatása vagy más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár nyomtatott formában. Az itt leírtakon kívül a PROMINENS Kft. semmilyen más felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban.

A honlap tulajdonosa fenttartja magának a jogot arra nézve, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, előzetes figyelmeztetés nélkül, bármilyen változtatást, javítást, módosítást végezzen honlapján.

3. Kapcsolódó honlapok

A weboldal tartalmaz olyan linkeket, hiperhivatkozásokat, amelyek más internetes honlapokra irányítják a látogatókat. Ezek a honlapok nem a tulajdonunkban vannak, csupán hozzáférést biztosítunk, azonban nem vállalunk semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget ezen weboldalakért vagy az azokon elhelyezett információkért.

4. Adatvédelem - a személyes adatok gyűjtése és használata

Kijelentjük, hogy tiszteletben tartjuk a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot. Működésünk során a felhasználóktól tudomásunkra jutott információk megszerzése és feldolgozása során eleget teszünk a személyes adatok gépi feldolgozásáról szóló 1998. évi VI. tv., a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv. valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény vonatkozó rendelkezéseinek.
A PROMINENS Kft. honlapja tiszteletben tartja látogatóinak személyhez fűződő, másképen személyiségi jogait. Személyes adatok alatt értjük azon információkat, melyek alapján azonosítani tudjuk weboldalunk látogatóit például nevük, címük, telefonszámuk és e-mail címük alapján.

Vállalkozásunk csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket Ön önkéntesen ad meg. Miután megosztotta velünk személyes adatait, egyben felhatalmaz minket arra, hogy ezeket az információkat az itt leírt, illetve a honlapon külön meghatározott módon és célra felhasználjuk. Ugyanakkor Önnek is megvan az a joga, hogy ezeknek az információknak a felhasználását korlátozza, megtiltsa, jövőbeni kapcsolatot bármikor megszüntesse. Kérjük, hogy ezt az igényét vagy a személyes adatok kezelésével kapcsolatos bármely kérdését, megjegyzését e-mailen jelezze nekünk.

Az elektronikus hírlevélre feliratkozók részére reklám jellegű információkat juttatunk el e-mail útján, hetente legfeljebb két alkalommal.
A hírlevélre a www.prominens.hu honlapon lehet feliratkozni a Hírlevél menüpontban, valamint az automatikusan felugró popup ablakban.
A név és e-mail cím megadása elengedhetetlen. A hírlevélről leiratkozni a hírlevélek végén található leíratkozás a hírlevélről linkre kattintva lehet. Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott személyes adatok valódiságáért a felhasználó felel. Amennyiben valótlan adatokat szolgáltat, vagy másvalaki személyes adatait adja meg, az érintetteknek ebből kára származhat, és polgári jogi, büntetőjogi és szabálysértési eljárást kezdeményezhetnek a felhasználó ellen.

A honlap tartalmaz olyan alkalmazásokat is (pl. ajánlja oldalunkat ismerőseinek, stb.), ahol mások személyes adatait is meg kell adnia. Az Ön által megadott más személy(ek) adatait a jövőben semmilyen egyéb célra nem használjuk fel, és nem lépünk kapcsolatba vele (velük), hacsak ő(k) nem kezdeményeznek velünk kapcsolatot.

Az Ön önkéntesen megadott személyes adatait az oldal vonatkozó részén megfogalmazott célokra használjuk fel. PL.: termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos promóciós célokra (ajánlatküldésre, sorlásokon való részvételre, vagy hírlevél küldésre, termékek/szolgáltatások ajánlására). Hírlevelünk végén található hírlevél leíratkozás linkre kattintva törölje elérhetőségét e-mail cím adatbázisunkból. Ezt követően több hírlevelet már nem fog tőlük kapni, valamint arra vonatkozóan sem rendelkezünk információkkal hogy mely hírlevél olvasóink íratkoztak le hírlevelünkről, tehát a leíratkozókról a továbbiakban semmilyen információt nem birtoklunk.

Lehetséges, hogy feldolgozásra illetve elemzésre kiadjuk személyes adatait más cégeknek. Ezen szállítók és egyéb vállalkozások a továbbiakban nem jogosultak arra, hogy bármilyen formában felhasználhassák az Ön személyes adatait. Kérjük vegye figyelembe, hogy kötelességünk kiadni személyes adatait akkor, ha ezt törvény, bírósági, más hatósági végzés írja elő nekünk.

Az adatvédelem speciális területei közé tartoznak az u.n cookie-k. Ezek file-ok vagy információ darabkák, amelyeket internetes böngészője ment le honlapunkról és tárolja azokat az Ön gépén. Ezeknek a cookie-knak a segítségével ismeri fel a honlapunkat tároló szerver a honlapunkra történő visszalátogatásakor, hogy Ön már járt a honlapukon. Ez látogatóink kényelmét is szolgálja hisz egy testreszabottabb szolgáltatást kap oldalunkon. Pl. nem jelenik meg minden egyes oldalfrissítés alkalmával az egyébként zavaró akciós popup-unk (felugró ablak). A legtöbb internetes böngésző alapbeállítása engedélyezi a cookie-kat. Beállíthatja böngészőjét úgy, hogy a cookie-kat visszautasítsa vagy figyelmeztesse Önt arra, hogy cookie-kat küldtek az Ön gépére. Honlapunk elmenthet olyan információkat az Ön gépéről mint az IP-cím (az Ön gépét azonosítja minden esetben mikor meglátogat egy honlapot), böngészője típusát, operációs rendszerét. Ezen információk nem személyes adatok.

Minden megteszünk annak érdekében, hogy személyes információit biztonságban legyenek. Minden Ön által szolgáltatott személyes információhoz szigorúan korlátozott a hozzáférés, így azok illetéktelenek tulajdonába nem kerülhetnek.
Kötelezettséget vállalunk arra, hogy a tudomásunkra jutott információkat teljes körű titoktartással kezeljük. Az egyedi felhasználói adatokat kizárólag az érintett felhasználó hozzájárulásával használjuk fel az általuk jóváhagyott célra. A weboldalon megfogalmazott célra történő felhasználáshoz való hozzájárulásnak és jóváhagyásnak minősül, ha a felhasználó saját adatait bármely oldalon található kérdőíven megadta.

Adatkezelési alapelveink összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos alábbi hatályos jogszabályokkal:

- 1992. évi LXIII. törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény);

- 1992. évi LXVI. törvény - a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról;

- 1995. évi CXIX. törvény - a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről (DM törvény);

- 2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;

A weboldalon történő regisztráció során megadott személyes adatokat a vonatkozó törvényeknek és jogszabályoknak megfelelően kezeljük melyeket az alábbiakban részletezünk:

1. Hírlevelünkre történő feliratkozást végző felhasználó adatainak megadásával kijelenti és elismeri hogy kizárólag saját adatait adta meg.
2. A hírlevél feliratkozást végző felhasználó adatainak megadásával egyidejűleg kijelenti hogy tisztában van a személyes adatainak felhasználási céljával, kezelésének módjával valamint tudomásul veszi és elfogadja azt.
3. A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok jövőbeni sorsával kapcsolatban két lehetősége van a hírlevelünkre feliratkozóknak.
Az első hogy az általunk kiküldött hírlevelek alján található leiratkozás linkre kattint, melynek hatására a feliratkozó adatai teljes körűen és végérvényesen törlődnek adatbázisunkból és a jövőben nem kap tőlünk semmilyen levelet
A másik megoldás hogy a kapcsolat, vagy elérhetőség menüpont alatt található üzenetküldő űrlap, vagy egyéb elérhetőségeink segítségével kéri adatainak törlését és hírlevelünk lemondását.
4. A feliratkozás során megadott személyes adatokat kizárólag a hírlevélküldés céljára használjuk fel, más célra külső személynek, vállalkozásnak, harmadik félnek semmilyen esetben nem adjuk át és egyúttal kijelentjük hogy személyes adatait megfelelő informatikai adatbiztonság mellett tároljuk, ahhoz más illetéktelen személy nem férhet hozzá.
5. Ha megadott személyes adatainak kezelésével kapcsolatban bármilyen további kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot.

1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról vonatkozó fogalmai és értelmezései.

személyes adat: bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt - közvetlenül vagy közvetve - név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több, fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet;

hozzájárulás: az érintett kívánságának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok - teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő - kezeléséhez;

tiltakozás: az érintett nyilatkozata, amellyel személyes adatainak kezelését kifogásolja, és az adatkezelés megszüntetését, illetve a kezelt adatok törlését kéri;

adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely a személyes adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja;

adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül a személyes adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így például gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása. Adatkezelésnek számít a fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése is;

adattovábbítás: ha az adatot meghatározott harmadik személy számára hozzáférhetővé teszik;

nyilvánosságra hozatal: ha az adatot bárki számára hozzáférhetővé teszik;

adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől;

adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatkezelő megbízásából - beleértve a jogszabály rendelkezése alapján történő megbízást is - személyes adatok feldolgozását végzi;

adatállomány: az egy nyilvántartó rendszerben kezelt adatok összessége;

harmadik személy: olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, amely vagy aki nem azonos az érintettel, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval

Ha kérdései, megjegyzései vagy kétségei lennének a jelen Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
© 2024 PROMINENS KFT:. All Rights Reserved!