Labkotec termékek

Labkotec termékek - 3.2 out of 5 based on 5 votes

Labkotec vészjelzők, riasztók, olaj-, zsírfogókhoz, szintkapcsolók, szintmérők, tartálymérők, monitoring rendszerek, kommunikációs egységek

 

idOIL riasztórendszer olajleválasztókhoz, olajfogókhoz

 

OMS1 riasztórendszer olajleválasztókhoz

 

GA1, GA2 riasztórendszer zsírleválasztókhoz

 

A Labkotec cégről

A Labkotec Oy finn cég 55 éve foglalkozik elektronikus szintmérők, szintjelzők valamint vízművek automatizálási berendezéseinek fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával.

ISO 9001 és ISO 14001 minőségbiztosítási rendszerét a Lloyd's Register of Quality Assurence tanusította.

A termékekről

A Labkotec gyártmányú,  idOIL típusú riasztó vészjelző, amelyet olajleválasztók, olajszeparátorok, olajfogók felületén összegyűjt olajréteg jelzésére használnak,  piacvezető Európában. 

Valamennyi, az olajleválasztók, olajfogók, zsírleválasztók,  zsírfogók, iszapfogók, maradékolaj-leválasztók, szénhidrogén leválasztók nélkülözhetetlen riasztó-vészjelző berendezés megfelel az EN 858-1&2 és a PPG3 szabványok ajánlásainak.

A Labkotec vészjelző berendezéseit olajleválasztók, zsírfogók, iszapfogók üzemeltetésénél alkalmazzák, hogy jelezze azt az előre beállított szintet, melynél az olaj- és/vagy a zsírréteg  vagy az iszapüledék elérte azt a szintet, melynél időszerű a tisztítás. A vészjelző riasztó berendezések hang- és fényriasztást adnak le, illetve a LabkoNETR internet hozzáférésű rendszeren a központba küldik a riasztást. A SolarSET egységgel a riasztás olyan helyeken is biztosítható, ahol külső tápfeszültség nem áll rendelkezésre.

A vészjelző berendezések meghibásodás-védelemmel és -kijelzővel vannak ellátva, és rendkívül megbízhatóan működnek minimális karbantartás mellett.

Alkalmazásukkal megelőzhető, hogy a felgyülemlett szennyeződés az olaj-iszapfogók, zsírfogók területéről továbbkerülve károsítsa a további berendezéseket vagy környezetszennyezést okozzon. A  környezetszennyeződés miatt előálló esetleges költség össze sem hasonlítható a vészjelző berendezés árával.

A hulladék eltávolításának költségei is csökkennek: a hulladék elvitel költsége optimalizálható az egyes helyszíneken - mindig a megfelelő szintnél távolítják el a veszélyes hulladékot. 

A hulladék begyűjtést végző járművek  útvonala a vészjelző berendezések jelzéseinek központba való továbbítása révén jól tervezhető: üzemanyagot és időt takarít meg a rendszer.

 

STIHL láncfűrész, Viking fűnyíró »

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.30 (5 Votes)
© 2024 PROMINENS KFT:. All Rights Reserved!