Targoncamérlegek

Targoncamérlegek - 4.3 out of 5 based on 6 votes

Targoncamérlegek

 

- RAVAS RCS hidraulikus targoncamérleg (Tekintse meg és rendelje meg gyorsan, kényelmesen webáruházunkban)(Tekintse meg és rendelje meg gyorsan, kényelmesen webáruházunkban)

- RAVAS RCS Hy-Q-52 hidraulikus targoncamérleg érintőképernyővel (Tekintse meg és rendelje meg gyorsan, kényelmesen webáruházunkban)(Tekintse meg és rendelje meg gyorsan, kényelmesen webáruházunkban)

- RAVAS iForks-32 mérleges targoncavilla

- RAVAS iForks XT mérleges targoncavilla

- RAVAS iForks TOUCH mérleges targoncavilla

- RAVAS RWV-C mérleges targonca villa

- RAVAS RVL targoncamérleg

 

HIDRAULIKUS TARGONCAMÉRLEGEK

 RCS típusú hidraulikus targoncamérleg

A hidraulikus mérlegek mérési elvéből adódó előnye, hogy érzéketlenek a mechanikus hatásokra, élettartamuk gyakorlatilag megegyezik a targoncáéval.
Használatuknál figyelembe veendő, hogy a rendszert gyakrabban kell nullázni, mint az elektronikus mérlegeket. A mérési idő valamivel hosszabb azokénál, mert a terhet először a referencia-magasságra kell emelni, majd onnan visszaengedve kell a mérést elvégezni. A hidraulikus mérési elvből adódóan a mérleg beállási ideje kb. 3-5 sec.

Az RCS hidraulikus mérleg bármely típusú hidraulikus emelésű targoncára (vagy egyéb emelőszerkezetre) felszerelhető. E típusnál a hidraulikus nyomásérzékelő egy  T-elosztón keresztül a targonca hidraulika-vezetékébe kerül beépítésre. A   2100/6V típusú kijelző műszer és az érzékelő 4 db. 1,5 Voltos ceruzaelemmel működik. A műszer a nullázási és a tárázási funkción túlmenően az egyes méréseket összegzi is.
A mérleg rendszerhibája a mérési tartományra (=méréshatár) vonatkoztatott 1- 2%, azaz pl. 2500 kg-os mérleg esetében +/- 25-50 kg, feltételezve, hogy a mérés mindig azonos (referencia) emelési magasságban történik. Osztásérték a példa szerinti esetben: 5 kg.
Az RCS  hidraulikus mérleg elsősorban 1000 kg feletti tömegek mérésére javasolt, olyan mérésekhez, melyeknél a viszonylag magas hibaszázalék még elfogadható.
Az RCS rendelhető nyomtatóval is. Ez esetben a 12 Voltos kivitelű műszert kell rendelni. A műszer és  a különálló hőnyomtató a targonca 12 Voltos akkujáról működik - más targoncafeszültség esetén feszültség átalakítóra is szükség van.

STIHL láncfűrész, fűnyíró »

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (6 Votes)
© 2022 PROMINENS KFT:. All Rights Reserved!szechenyi terv plusz